Asianajotoimisto Kari Lunnas Oy on vuonna 2003 perustettu insolvenssioikeuteen erikoitunut toimisto. Vahvuusalueenamme ovat konkurssi- ja yrityssaneerausasiat. Hoidamme myös riidanratkaisuun, perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä yhtiöoikeuteen liittyviä toimeksiantoja.

Toimintaperiaatteitamme ovat helppo lähestyttävyys ja asiakaslähtöinen palvelu. Pienenä asianajotoimistona toimintatapamme ovat joustavat ja mukaudumme asiakkaan tarpeisiin. Noudatamme toiminnassamme lakia sekä Suomen Asianajajaliiton edellyttämää hyvää asianajotapaa.

Kari Lunnas

osakas, asianajaja, varatuomari

Kari Lunnas on toiminut asianajajana jo yli 30 vuotta. Valmistuttuaan Lunnas toimi lyhyitä aikoja juristina Elinkeinovapausvirastossa ja Verohallituksessa sekä auskultoi. Tämän lisäksi hän oli muutaman vuoden Helsingin hovioikeudessa ylimääräisenä viskaalina ja perusti lyhyeksi aikaa oman asianajotoimiston sekä oli sittemmin kauan osakkaana Asianajotoimisto Hepo-oja & Lunnas -nimisessä asianajotoimistossa. Nyt Lunnas on toiminut omassa asianajotoimistossaan jo 10 vuotta.
Lunnaksen erikoisalueita ovat konkurssioikeus, yrityssaneeraukset, yritysasiat sekä liikenneoikeus. Lunnas on toiminut Autoliiton lakimiehenä yli 25 vuotta. Hänellä on myös yhteyksiä saksankielisiin maihin, koska hänen toimistossaan toimi 9 vuoden ajan saksalainen asianajaja.

Lunnaksella on myös paljon yhteyksiä saksankielisiin maihin, koska hän on ollut yli 10 vuotta yhteistyössä saksalaisen asianajajan kautta toimistossa työskentelevänä juristina ja nyt yhteistyökumppanina. Lunnas kuuluu Suomi-Itävallan liikemiesklubiin ja yhdistykseen sekä Deutsch-Nordischen Juristenvereinigungiin

Puhelin: +358 (0)500 203 806   |   eMail: kari.lunnas@lunnas.com